„Optimisti“ i vranjski sportisti za Anu Ilić

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Optimisti“ i vranjski sportisti za Anu Ilić

VRANJE/VLADIČIN HAN/NIŠ –  Na scenu Dima vojske 13. novembra biće odigrana predstava „Mečka“, koju je po tekstu Andre Popovića Daskala režirao Dragan Živković – Durge, u okviru grupe „Optimisti“. Sav prihod namenjen je za lečenje mlade pesnikinje Ane Ilić.



Joca Ristić, fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << trener koji uči mlade fudbalere ne samo veštini igranja fudbala već i da budu, humani ljudi koji će svojim delovanjem pružiti pomoć onima kojima je neophodna i afirmisani vranjski glumac Dragan Živković Durge, zajedničkim snagama želeli su da ujedine sport i glumu kroz humanitarni aspekt i organizuju predstavu od koje sav prihod ide za lečenje, Ane Ilić koja podsećamo boluje od Fridrajhove ataksije.

Mladu pesnikinju bolest ne sprečava da bude uzoran student u Nišu, gde trenutno živi sa porodicoom koja je napustila rodni Vladičin Han, kako bi bila sa Anom. Izdala je dve knjigw poezije, a njena promocija u Vranju bila je jedna od najposećenijih književnih večeri.

Cena ulznice  je simbolična 150 dinara, ali svi oni koji žele mogu uplatiti novac za Anino lečenje i kvalitetniji život, tako što će kupiti jednu od njenih knjiga.

O Ani Ilić pisala je u kolumni i novinarka Večernjih novosti Jelena Stojković, koju možete pročitati na sledećem linku: Hvala ti što postojiš Ana Ilić.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.