Obeležena godišnjica rada Likovne radionice

Izvor: JUGpress.com, 15.Dec.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležena godišnjica rada Likovne radionice

VRANJE

U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju otvorena je izložba radova polaznika Likovne radionice i dece iz dnevnog boravka ,,Maštolend“.

Direktorka Narodnog univerziteta Gordana Dimitrijević je rekla da su radove predstavili polaznici radionice, ali i deca iz dnevnog boravka, sa kojom ova ustanova neguje dugogodišnju saradnju.

Ona je podsetila da svakog prvog ponedeljka u mesecu deca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << crtaju i stvarau zajedno. Na izložbi je prikazano 11 nagrađenih radova kreativnih mladih stvaralaca.

Ovim događajem ujedno je obeležena i 21. godišnjica postojanja i rada Likovne radionice koja je startovala 1997. godine pod okriljem Narodnog univerziteta.

Svi mi zajedno stvaramo radi lepšeg i savršenijeg sveta, sveta ljubavi, rekla je Vesna Marinković Stanković diplomirani slikar.

„Mladi sve više shvataju da nije umetnost samo slikarstvo, vajarstvo i grafika i zato se mnogi opredeljuju za animaciju, grafički dizajn i mnoge druge grane umetnosti“, istakla je Marinković Stanković.

Likovna radionica, koja radi pri Narodnom univerzitetu broji 46 polaznika, od kojih najmlađi ima sest godina, a najstariji je penioner

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Otvorena izložba polaznika Likovne radionice i Maštolenda

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2018

U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju otvorena je zajednička izložba radova polaznika Likovne radionice i dece iz dnevnog boravka „Maštolend“. - Svoje radove predstavili su polaznici radionice, ali i deca iz dnevnog boravka, sa kojom negujemo dugogodišnju saradnju i svakog prvog ponedeljka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.