Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2024, 20:33

O čemu će raspravljati Privremeni organ u Vranju?

VRANJE

Na sednici Prviremenog organa grada Vranja razmatreće se finansiranje udruženja za mlade i Program rada Skupštine

Na 15. sednici Privremenog organa Grada Vranja biće razmatran Program rada Skupštine za 2024. godinu, kao i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za finansiranje projekata iz budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Grada Vranja udruženjima za mlade, saopšili su iz Gradske službe za odnose sa javnošću.

Članovi Privremenog organa Grada Vranja ramatraće i Predlog odluke o utvrđivanju vrste i visine materijalne podrške porodicima za novorođenu decu u 2024. godini, kao i Pravilnik o materijalnoj podršci porodicama sa duplim blizancima i trojkama.

Takođe, biće razmatran i godišnji programi održavanja javnih zelenih površina, pružanja dimničarskih usluga i održavanja čistoće na površinama javne namene u 2024. godini, kao i Plan rada deponije ,,Meteris“ za ovu godinu JKP ,,Komrad“. (kraj) DC/SA

,

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Privremeni organ grada Vranja: Usvojeni programi za održavanje čistoće u gradu

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2024, 11:51

Na 15. sednici Privremenog organa Grada Vranja, kojom je predsedavao dr Slobodan Milenković, između ostalog, razmatrani su i usvojeni Godišnji programi održavanja javnih zelenih površina, pružanja dimničarskih usluga i održavanja čistoće na površinama javne namene u 2024. godini, kao i Plan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.