Novi singl Grupe Novembar: Za Tebe - A Tribute To KUD Idijoti

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Sep.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl Grupe Novembar: "Za Tebe - A Tribute To KUD Idijoti"

U pitanju je obrada numere "Baj, baj bejbe" koja se nalazi na albumu "Remek-djelo" (2001) koji je ujedno i poslednji studijski album ovih istarskih pank velikana.

Kompilacijski CD "Za Tebe - A Tribute To KUD Idijoti" će se pojaviti u digitalnoj formi 14. oktobra, kada se navršava tačno četiri godine od kako je preminuo Branko Črnac - Tusta.

Inače, treba napomenuti da se Novembar ove jeseni nalazi na velikoj jesenjoj klubskoj  turneji koja je počela iz Vranja, a završava se novogodišnim koncertom u Niškom klubu Fidbek.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novembar" obradio pesmu čuvenog pank-rok benda

Izvor: JužneVesti.com, 15.Sep.2016

Niški sastav “Novembar” objavio je obradu pesme “Baj, baj, bejbe” grupe “KUD Idijoti”. Bend ove godine obeležava 25 godina postojanja, a novi singl najavljuje kompilaciju "Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti"...Pesma “Baj, baj, bejbe” nalazi se, podsećaju, na poslednjem studijskom albumu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.