Nestao stariji muškarac iz okoline Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2021, 12:22

Nestao stariji muškarac iz okoline Vranja

Porodica i policija od srede, 23. juna tragaju za 83-godišnjim Ristom Jovićem iz sela Žapsko, kod Vranja, koji je nestao nakon što je napustio kuću u jutarnjim časovima tog dana.

Prema rečima njegovog sina, Rista je dementan i dešavalo se i ranije da nestane, ali je porodica zabrinuta zbog toga što se nikada nije desilo da toliko dugo bude odsutan, pa su 23. juna uveče prijavili nestanak.

Iste večeri je počela i policijska potraga.

Policija intenzivno traga za njim - kažu u policiji.

83-godišnjak je na sebi imao braon džemper, zimske pantalone, kačket i papuče, a ukoliko neko ima informaciju o njemu može da prijavi u najbližu policijsku stanicu ili na 064/4897227.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.