Nestao 55-godišnji muškarac iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2023, 13:07

Nestao 55-godišnji muškarac iz Vranja

Porodica i policija već treći dan tragaju za 55-godišnjim Simeonom Genovim iz Vranja koji je poslednji put viđen u ponedeljak, 3. aprila, kada je pošao da prošeta i više se nije vratio. Na sebi je imao zeleno-plavu jaknu, teget farmerice i zeleno-bele patike.

Simeon Genov rođen je u Bosilegradu, ali trenutno živi u naselju Raška u Vranju.

Visok je oko 190 centimetara i težine oko 90 kilograma.

Iz policije koja takođe traga za njim apeluju na sve da, ukoliko imaju nekih saznanja, to jave najbližoj policijskoj stanici.

Ukoliko ste ga videli možete javiti i na broj 192 ili 061/3178080.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Raška

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Vranju nestao muškarac star 55 godine

Izvor: JUGpress.com, 05.Apr.2023

VRANJE..Vranjanac Simeon Genov (55) nestao je u ponedeljak 3. aprila , prenose danas mediji ...U momentu kada je nestao imao je na sebi zeleno-plavu jaknu, plavo-teget farmerice i zeleno-bele patike...Simeon je visok oko 190 cm, težine oko 90 kg...Ukoliko ga je neko video ili ima informacije o njemu,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.