Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu „Kavala Expo 2019“ prvi put i „Simpo“ iz Vranja

VRANJE

Predstavnici više od 40 kompanija iz Srbije, među kojima i „Simpo“ iz Vranja, kao i lokalne samouprave i turističke organizacije sa juga Srbije učestvovaće na sajmu „Kavala Expo 2019“, koji će biti održan od 27. do 30. septembra u grčkom gradu Kavala.

Na štandu Regionalne privredne komore Leskovac prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << biće prisutni predstavnici vranjskog „Simpo“ koji će svoje proizvode izlagati na štandu od 150 kvadratnih metara.

Uz podršku PKS i EEN mreže koju finansira Evropska unija predviđeni su razgovori srpskih i privrednika iz Grčke, Turske, Kipra, Bugarske, Moldavije i Rumunije,

Predviđeni su obilasci proizvodnih firmi sa područja Kavale, kao i luka za transport robe u okolini ovog grčkog grada.

Za uspešnu saradnju Privredna komora Kavale je prošle godine dobila visoko priznanje Privredne komore Srbije a povodom 100 godina postojanja.

Ovo je trinaesta godina kako Privredna komora Kavale obezbeđuje besplatno učešće našim privrednicima.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.