Miligram otkazao koncert, prodato samo 1000 karata

Izvor: juGmedia, 04.Jun.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miligram otkazao koncert, prodato samo 1000 karata

VRANJE – Koncert benda „Miligram“ koji je trebao da bude održan danas u Vranju, otkazan  je iz tehničkih razloga, saopštili su organizatori iz Beograda.

Bez ikakvog dodatnog objašnjenja bend koji je najavljen kao neviđeni spektakl, neće se pojaviti pred vranjskom publikom iako je njihov dolazak reklamiran i u susednoj Makedoniji.

Kako Jugmedia nezvanično saznaje, pravi problem otkazivanja zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << leži u broju prodatih karata. Iako je bend očekivao prodaju od blizu 3.500 ulaznica, prodato je oko 1.000 njih.

Da li navika vranjske publike da karte za događaje kupuje na sam dan održavanja fešte ili cene od 500 dinara po osobi, tek beogradski bend nije imao želju da se pojavljuje u otpraznoj hali koja broji 5.000 mesta.

Za sve dodatne informacije oni koji su već nabavili svoje karte mogu se informisati na broj 063/7301479

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Otkazan koncert MILIGRAMA

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jun.2016

Koncert benda „Miligram“ koji je trebalo da bude održan u subotu u Vranju, otkazan je iz tehničkih razloga, saopštili su organizatori iz Beograda. Organizatori nisu dali bliža objašnjenja o razlogu otkazivanja ovog koncerta, koji je najavljivan kao veliki spektakl i koji je reklamiran i u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.