MUP: Hapšenje za teško ubistvo u Bujanovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2020, 19:36

MUP: Hapšenje za teško ubistvo u Bujanovcu

Bujanovačka policija je po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, uhapsila A.DŽ. (1970) iz okoline Bujanovca, zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi se da je A.DŽ. danas, oko podneva, u bujanovačkoj ulici Karađorđa Petrovića, hicima iz pištolja, za koji nije imao dozvolu, usmrtio jednu osobu, a jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ranio.

Dodaje se da je on nakon toga napustio lice mesta, a da ga je policija efikasnom akcijom pronašla i rasvetlila ovaj događaj.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, biće izvršena obdukcija tela preminulog, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden navedenom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.