Izvor: JUGpress.com, 24.Avg.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena pevala u Vranju, plaćeno iz budžeta grada

VRANJE

Vranjanci od 7 do 77 godina sinoć su bili na koncertu Lepe Brene koji je održan na otvorenom u okviru manifestacije „Dani Vranja“.

Predstavila se svojim hitovima od 1982. godine do današnjih dana. Oduševljena publika svih generacija pevala je uglas poznate pesme ove folk pevačice koje su i danas popilarne.

“Vidim da ste došli u velikom broju i jako sam srećna i zadovoljna što sam posle toliko godina ponovo u Vranju. Ono što mi je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << čast i zadovoljstvo, a to je da su “Dani Vranja” postali jedan tradicionalni događaj koji se slavi svake godine.

Brena je pre nastupa održala konferenciju za novinare na kojoj je rekla da su pripremili program koji se zove „Best of Lepa Brena“ i da se nada da će ovaj njen koncert i druženje ostati upamćeni po dobrom raspoloženju i po jako dobroj zabavi.

Organizator ovog događaja je Turistička organizacija Vranje.

Ne zna se koliko je za koncert plaćeno ovoj balkanskoj zvezdi, ali je poznato da ona nigde ne nastupa bez 20.000 evra.

Protiv održavanja koncerta, čim je program manifestacije objavljen, na društvenim mrežama je pokrenuta akcija da Vranju to ne treba, ali to nije pokolebalo organizatore.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.