Lalatović: Imam ponude, ali ostao bih u Nišu

Izvor: Mondo, 01.Dec.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Imam ponude, ali ostao bih u Nišu

Trener Radničkog se još nije dogovorio sa Radničkim, ali priznaje da mu je želja da sa Nišlijama "napadne" trofej Kupa Srbije.

Foto: MN Press

Nenad Lalatović ostvario je ove sezone sa svojom ekipom najbolji start u istoriji Radničkog, ali je i dalje neizvesno da li će ostati na "Čairu" i posle 15. decembra, kada će biti odigrano poslednje kolo prvog dela sezone.

Nišlije pod njegovim vođstvom zauzimaju drugo mesto na tabeli i imaju za sobom niz od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 20 uzastopnih mečeva bez poraza.

U najavi subotnje utakmice protiv Dinamo Vranja u Surdulici (18 časova), Lalatović je govorio i o svom ugovoru, koji ističe za dve nedelje.

"Ističe mi ugovor na kraju polusezone, imam neke zanimljive ponude, ali najviše bih voleo da ostanem u Nišu. Imam veliku želju da sa Radničkim napadnem trofej u Kupu Srbije", rekao je šef struke Nišlija.

"Naravno, o svemu ću doneti odluku posle razgovora sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom, sa kojim imam sjajnu saradnju. Sešćemo, razgovaraćemo, napraviti plan oko dolaska i odlaska igrača i verujem da ćemo uraditi ono što je najbolje za Radnički", dodao je Lalatović koji sedi na klupi Radničkog od prošlog leta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.