Koronavirusom zaražene još 242 osobe, četvoro preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2020, 14:57

Koronavirusom zaražene još 242 osobe, četvoro preminulo

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji su koronavirusom zaražene još 242 osobe. Od posledica kovida 19 umrlo je još četvoro ljudi. 

Zbog većeg broja zaraženih, Krizni štab je odlučio da od utorka u Beogradu bude obavezno nošenje maski u svim zatvorenim prostorima. Vanredna situacija proglašena je i u Vranju.

U poslednja 24 časa testirano je 7.150 ljudi, od čega je koronavirus potvrđen kod njih 242.

Borbu sa kovidom 19 izgubile su još 4 osobe.

Na respiratorima je 36 pacijenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona virus: Još četiri žrtve u Srbiji, nova 242 slučaja zaraze – situacija se pogoršava u Americi

Izvor: Danas, 29.Jun.2020

Getty Images U danu kada je u Srbiji nastavljeno vraćanje mera u borbi protiv korona, zabeležena su 242 nova slučaja zaraze, četvoro je preminulo, a u Americi se situacija pogoršava iz časa u čas. U poslednja 24 časa testirano je 7.150 ljudi, ukupno je u Srbiji zaraženo 14.288 osoba, a umrlo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.