Konkurs za programe u oblasti društvenog i humanitarnog rada 

Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za programe u oblasti društvenog i humanitarnog rada 

VRANJE

Gradskim budžetom Vranja predviđeno je da se u drugoj polovini 2017. godine finansiraju ili sufinansiraju programi i projekati udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada od javnog interesa. U te svrhe predviđeno je 5.750.000 dinara.

U konkursu koji je raspisalo Gradsko veće je navedeno da se „pod programima i projektima u oblasti društvenog i humanitarnog rada smatraju oni u oblasti socijalne, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << boračko-invalidske i zaštite lica sa invaliditetom, društvene brige o deci, pomoći starima, zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava, kao i humanitarni i drugi programi u kojima udruženje isključivo i neposredno prati javne potrebe“.

Najbolji projekti biće izabrani po posebnim merilima i kriterijumima koji su navedeni u konkursu.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa. Projekti se moraju realizovati do 31. decembra 2017. godine.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.