Jedna osoba poginula za vreme praznika

Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula za vreme praznika

VRANJE

Jedna osoba je izgubila život u vreme praznika u saobraćajnoj nesreći, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

U saopštenju se navodi da su od 28 aprila do 2. maja ove godine, registrovane  četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba izgubila život, jedna zadobila teške i jedna lake telesne povrede.

Policija je dve osobe zadržala zbog  upravljanja vozilom pod dejstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << alkohola.

Registrovane su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – dva vršenje nasilje nad drugim i po jedan učestvovanje u tuči i propuštanje obaveštenja o narušavanju javnog reda i miru u ugostiteljskim objektima.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje na putevima ZBO: Bez saobraćaki u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 03.Maj.2017

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 7 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama dve osobe su zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 13 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirane...

Nastavak na 025info.rs...

Ubijen čovjek ispred osnovne škole u Grčkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2017

ATINA - Grčka policija saopštila je da je naoružana osoba ubila čovjeka ispred jedne osnovne škole nedaleko od Atine u trenutku kada su roditelji dovodili svoju djecu...Policija je saopštila da su najmanje dva naoružana muškarca napala žrtvu kod bočnog ulaza u školu u oblasti Glika Nera, istočno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.