Izvor: JUGpress.com, 31.Avg.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jačanje putne infrastrukture u selima na teritoriji grada Vranja

VRANJE

U okviru Komunalnog programa za 2019. godinu, od ponedeljka, počinju radovi na uređenju putne infrastrukture u Mesnim zajednicama Vlase, Katun, Donji i Gornji Vrtogoš, Zlatokop, Pavlovac, Ribince, Crni Lug, Gornji Neradovac, Mečkovac, Bresnica i Golemo selo.

Prva deonica puta obuhvaćena radovima biće u selu Mečkovac, gde je nedavno završena rekonstrukcija zgrade isturenog odeljenja OŠ „Dositej Obradović“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju.

Gradonačelnik Slobodan Milenković sa saradnicima danas je obišao  radove na uređenju glavnog atarskog puta u selu Dapčevac.

Na ovom putnom pravcu dužine od 1.200 metara obavlja se nasipanje tucanika, što je predviđeno Komunalnim programom za tekuću godinu.

„Njime je obuhvaćeno i uređenje nekategorisanih puteva, prvenstveno u selima. Vrednost radova u selu Dapčevac iznosi 1.122.000 dinara. Nakon uređenja ovog putnog pravca nastavljamo sa rekonstrukcijom putne infrastrukture u seoskim sredinama, kojima je obuhvaćena i trasa puta Buštrenje – Rušče u dužini od 3.400 metara“, rekao je  Milenkovic.

On je dodao da su za potrebe uređenja i asfaltiranja nekategorisanih puteva opredeljena 32 miliona dinara iz gradskog budžeta.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.