JUMKO ISPORUČUJE 8.000 UNIFORMI VOJSCI SRBIJE

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JUMKO" ISPORUČUJE 8.000 UNIFORMI VOJSCI SRBIJE

VRANJE - Ministar odbrane Dragan Šutanovac najavio je da će do kraja meseca holding kompanija "Jumko" isporučiti Vojsci Srbije 8.000 kompleta novih uniformi.

- Došli smo u "Jumko" sa željom da vidimo kako ide proizvodnja naše nove uniforme, ali i da ugovorimo nove količine i nove poslove za Vojsku Srbije - rekao je Šutanovac.

Ministar je, posle obilaska proizvodnih pogona "Jumka", rekao da je u toku upis polaznika u Vojnu akademiju i Vojnu gimnaziju i da je veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << interesovanje mladih ljudi sa juga Srbije što sve raduje.

- Taj uspeh je posebno veliki u zoni odgovornosti 4. brigade, zbog čega se zahvaljujem generalu, vojsci i građanima juga Srbije, koji nam daju nesebičnu podršku - rekao je on.

Šutanovac je na kraju izjavio da će Vojska Srbije ubuduće imati poseban odnos prema jugu, gde će omogućiti lokalnim samoupravama da dobiju neke oblike podrške namenejne ugroženim građanima i krajevima.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.