Izvor: JUGpress.com, 09.Dec.2021, 19:46

Izložen na uvid deo jedinstvenog biračkog spiska

VRANJE

Gradska uprava obaveštava građane sa područja grada Vranja, kao i sva interno raseljena lica sa Kosova i Metohije, da mogu izvršiti u uvid u birački spisak, tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku. Uvid u jedinstveni birački spisak, u skladu sa Zakonom koji uređuje zaštitu podataka o ličnosti, može se izvršiti elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << samouprave i Republičke izborne komisije, na baneru za pretragu, unošenjem podataka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birački spisak izložen je i u kancelariji br. 8 u Uslužnom centru Gradske uprave Vranjhe. Zahtev za upis ili brisanje iz biračkog spiska, izmenu, ispravku ili dopunu podataka građani mogu podneti svakog radnog dana do 31. decembra u 24 časa, kada se donosi rešenje o zaključenju biračkog spiska.

http://www.vranje.org.rs/dokumenta.php?id=10761

Odlukom Narodne Skupštine raspisan je republički referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, koji se održava 16. januara 2022. godine, u vremenu od 7 do 20 sati.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.