Izložba pojaseva u Narodnom muzeju

Izvor: juGmedia, 12.Apr.2013, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba pojaseva u Narodnom muzeju

VRANJE -  U Narodnom muzeju u Vranju 16. aprila biće otvorena izložba  pojaseva koji su deo etnološke zbirke muzeja iz Zaječara.Naziv izložbe je Večiti krug, a biće izloženo oko četrdesetak delova odevnih predmeta. Autor izložbe je  Mr Dejan Krstić.

Otvaranje izložbe u galeriji Narodnog muzeja zakazano je za  utorak 16. aril, a kako nam je rečeno postavka će za zsve zainteresovane posetioce biti izložena do kraja maja.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Novi novi val u Mostaru

Izvor: SEEcult.org, 12.Apr.2013

Izložba “Novi novi val”, posvećena novom talasu na prostoru bivše Jugoslavije, gostuje od 15. do 25. aprila u Klubu Aleksa u Mostaru, a od 4. maja biće postavljena u Narodnom muzeju u Jablanici. Izložba je sastavljena od 19 najboljih radova sa dva regionalna konkursa programa E761 na teme “Novi...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.