Iz Jumka 8.000 uniformi za vojsku

Izvor: B92, 24.Mar.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Jumka 8.000 uniformi za vojsku

Vranje -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da će do kraja meseca Jumko iz Vranja isporučiti Vojsci Srbije 8.000 kompleta novih uniformi.

Šutanovac je rekao da Vojska Srbije brine o razvoju juga Srbije i da, zbog toga, taj kombinat jedan od najvećih poslova radi upravo za vojsku.

"Nastavljamo modernizaciju naše vojske. Deo toga vezan je za 'Jumko' u kojem 70 odsto kapaciteta radi upravo zbog ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za šivenje novih uniformi za VS, koja nove uniforme dobija nakon 18 godina", kazao je on.

Prilikom obilaska kompanije Jumko, ministar je dodao da je u planu „i saradnja sa FAP-om iz Priboja, odakle smo naručili 82 nova kamiona za vojne potrebe".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.