Ispovest golišave profesorke iz Vranja: Nisam znala da...

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest golišave profesorke iz Vranja: Nisam znala da...

Profesorka čije su golišave slike izazvale "bum" u javnosti, oglasila sa rečima: "Nisam pogrešila".
“Nisam pogrešila što sam neke fotografije postavila na Fejsbuk profil još 2010. godine, dok sam studirala Prirodno-matematički fakultet u Nišu“, rekla je nastavnica koja je golišavim fotografijama pre nekoliko dana podigla ceo region >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na noge.
“Objavljivanjem slika nisam prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi“, rekla je profesorka koja je potresla region, izrazivši da želi da se priča o golišavim fotografijama koja je zagrejala Internet napokon završi.
Profesorka koja je podigla na noge ceo region zaključala je fotografije, a neke i uklonila sa društvene mreže.
“Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigde nisam radila. Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu da verujem da se neko bavi tuđim životima“, kaže Mihajlovićeva za Blic.

Inače, profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju potresla je kako internet tako i medije zbog nepristojnih fotografija koje je objavila na svom fejsbuk profilu. Problem je nastao kada su učenici shvatili da mogu da vide te fotografije jer nisu bile zaključane. 
Fotografije nisu manjkale kako ni sa lajkovima, tako ni sa provokativnim komentarima. Škola se je odmah ogradila kako nije znala za postojanje slika na društvenoj mreži.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.