Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2022, 00:08

Imenovani gradski pravobranilac i zamenici  

VRANJE

Odbornici Grada Vranja su, u petak, na sednici lokalnog parlamenta za gradskog pravobranioca imenovali Milicu Veličković, diplomiranu pravnicu iz Vranja.

Za rešenje o njenom postavljenju odbornici su glasali jednoglano.

Veličković, koja je od 2020. godine bila zamenica gradskog pravobranioca, rođena je 1992. godine u Vranju. Diplomirala je na Pravanom fakultetu u Prištini sa sedištem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Kosovskoj Mitrovici.

Na današnjoj sednici Skupštine grada prihvaćena su i Rešenja o postavljanju Irene Jovanović i Nemanje Pešića, diplomiranih pravnika, na mesta zamenika gradskog pravobranioca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Narodna stranka osuđuje kršenje zakona pri izboru Gradskog pravobranioca

Izvor: JUGpress.com, 01.Okt.2022

VRANJE..Gradski odbor Narodne stranke Vranje najoštrije osuđuje flagrantno kršenje zakona od strane Skupštine grada Vranja i gradonačelnika Slobodana Milenkovića  prilikom današnjeg izbora Gradskog pravobranioca Milice Veličković, kao i njenih zamenika...Naime, zakon o pravobranilaštvu (sl....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.