Identifikavano telo čoveka stradalog u požaru

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikavano telo čoveka stradalog u požaru

Nakon požara koji se sinoć dogodio u zgradi u Njegoševoj ulici u Vranju, identifikovano je telo osobe koju su vatrogasci pronašli u stanu u kome je požar i izbio.

Identifikacijom je utvrđeno da se radi o 61-godišnjem M. Đ, korisniku Centra za socijalni rad za koga komšije kažu da su ga često viđale u alkoholisanom stanju, ali da nikada nije pravio nikakve incidente.

Prema njihovim rečima, stradali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je oko 5 godina živeo u sobi koja mu je ustupljena na korišćenje, a zasada je nepoznato da li je imao neke rođake.

Iz Osnovnog tužilaštva naložena je obdukcija tela, a kako navodi Goran Jovčić, portparol vranjske policije, tačan uzrok požara još se utvrđuje.

Podsetimo, požar je izbio u ponedeljak, nešto posle 18 sati, a dve vatrogasne ekipe su ubrzo lokalizovale požar u stambenoj zgradi gde su i pronašli telo stradalog muškarca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.