I vranjski radikali sutra na mitingu protiv vlasti u Beogradu

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I vranjski radikali sutra na mitingu protiv vlasti u Beogradu

VRANJEOko 70 članova Srpske radikalne stranke iz Vranja krenuće sutra na mitinig „Narodni bunt protiv Vučićevog režima“ u Beogradu, kojim će i zvanično početi kampanja radikala.

Predsednik Pčinjskog okružnog odbora SRS, Igor Čvorović kaže da je interesovanje za odlazak na miting veliko ali da usled nedostatka finasijskih sredstava nije moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << organizovati prevoz za sve.

„Intersovanje je veliko, međutm, imajući u obzir da nisamo parlamentarna stranka i da smo finansijskih ograničenih mogućnosti, a opet za razliku od stranaka koje troše narodni novac za svoju promociju i kampanju, broj onih koji odlaze na miting je sasvim opravdan u svakom smislu“ kaže Čvorović.

On dodaje da će na mitingu biti prezentovan program SRS, što će ujedno biti i prilika da se približe narodu i „ povrate poverenje i veru u bolje sutra“

„ Biće to prilika da se prezentuje program SRS, koji će Srbiju izveti na pravi put, izvesti je iz ove nepodnošljive ekonmske krize i socijalne bede”, istakao je Čvorović

Povod za sutrašnji mitig je između ostalog i saznanje srpskih radikala da će Radovanu Karadžiću biti izrečena “drakonska” kazna kao i obeleževanje godišnjice NATO agresije, kao i saradnja Srbije sa ovom alijansom čime se radikali protive.

(kraj)mig

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.