Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I VRANJE ODUSTALO OD DOČEKA Novac uplaćen za lečenje teško obolele dece

Čelnici lokalne samouprave  u Vranju odustali su zbog mera štednje od organizovanja novogodišnje zabave i provoda na gradskom trgu.

Član Gradskog veća Mića Mladenović rekao je da će novac  umesto za estradne zvezde i zajednički doček Nove godine biće namenjen  za lečenje dece od najtežih bolesti. U novoosnovani humanitarni fond gradske vlasti uplatile su 500.000 dinara.

Zbog oskudice i krize za skromno novogodišnje ukrašavanje glavne gradske promenade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i trga utrošeno je 500.000 dinara.

Novogodišnji aranžmani u vranjskim privatnim ugostiteljskim objektima odavno su rasprodati. Više od 40 odsto karata za novogodišnji doček kupili su državljani Bugarske i Makedonije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.