Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2020, 16:42

Gradski štab pojačao kontrolu sprovođenja mera

VRANJE

U cilju sprečavanja širenja korona virusa, a po nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, ekipe javnih preduzeća „Komrad“ i „Vodovod“ ponovo su počele da dezinfikuju ulice, javne površine i pijačne prostore.

Štab je formirao stručnо operativne timоve za praćenje stanja u okviru privrednih subjekata, pravnih lica i preduzetnika koji obavljaju prevoz putnika, kao i javnih i komunalnih preduzeća, pravnih lica i preduzetnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji obavljaju delatnost u oblasti trgovine na malo, zatim u oblasti ugostiteljstva, kao i u trgovinskim centrima i sličnim objektima.

Formiran je i tim za praćenje stanja u okviru školskih i predškolskih ustanova, i onih  čiji je osnivač Grad Vranje, kako bi bila pojačana  kontrola poštovanja preventivnih mera zaštite od virusa kovid 19.

U sve te akcije biće uključene sanitarna, kao i inspekcija rada i sabraćajna inspekcija.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.