Grad Vranje licitacijom prodaje 31 parcelu namenjenu za gradnju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2024, 11:33

Grad Vranje licitacijom prodaje 31 parcelu namenjenu za gradnju

Na javnom nadmetanju koje će biti održano 20. maja, Grad Vranje će na prodaju ponuditi 31 neizgrađenu građevinsku parcelu koja se nalazi za 8 lokacija, a koje su u javnoj svojini grada.

Javni oglas o otuđenju građevinskog zemljišta radi izgradnje objavljen je pre nekoliko dana, a zainteresovani kupci se mogu prijaviti za učešće na licitaciji i uplatiti depozit do 15. maja.

U ponudi su 2 parcele >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Ulici Ive Andrića, 8 parcela u ulici Budislava Šoškića, jedna u Mostarskoj ulici, 2 koje se nalaze između ulice Ive Andrića i Miloša Ilića Gočobana, 4 parcele između ulica Ive Andrića, Čegarske i Predraga Devedžića i 14 građevinskih parcela između ulica Ive Andrića, Čigarske, Predraga Devedžića i Budislava Šoškića.

Najmanja parcela koja se prodaje je površine 289 kvadratnih metara i to po početnoj ceni od oko 1,3 miliona dinara, a najveća parcela je 769 kvadrata koja je ponuđena po početnoj ceni od oko 3,5 miliona dinara.

Inače, početna cena za nepokretnosti na svim lokacijama iznosi 4.656,25 dinara po m2.

Namena ovih lokacija, prema Planu Generalne regulacije zone 2 u Vranju, jeste za stanovanje malih gustina, ali za stanovanje srednji gustina.

Pravo učešća na licitaciji imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz ovog oglasa i koja uplate depozit u visini od 20% početne cene građevinskog zemljišta za koje licitiraju.

Na zvaničnom sajtu grada Vranja, može se preuzeti tekst javnog oglasa i prijavni obrazac koji učesnici oglasa treba da popune i uz potrebnu dokumentaciju dostave Komisiji za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.