Ekološke radionice u mesnim zajednicama

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2013, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekološke radionice u mesnim zajednicama

VRANJE-U okviru projekta „Ekološke radionice za građane u gradskim mesnim zajednicama“ od 16. novembra do 7. februara održavaće se ekološke radionice.Neke od tema koje će se obrađivati su  zaštita životne sredne, reciklaža, štednja vode, štetnost duvanskog dima i stvaralaštvo od prirodnog i otpadnog materijala.

U svih 17 gradskih mesnih zajednica biće održani blokovi obuka. Na ovaj način će se uticati na razvoj ekološke svesti, mišljenja i kulture kod >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odraslih koji žive u ovim gradskim mesnim zajednicama. Radionice će držati Gordana Stanković, šefica tima za edukaciju Lokalnog ekološkg plana grada Vranja.

Nosilac projekta je udruženje Generator a projekat finansira grad Vranje u cilju podizanja ekološke svesti, mišljenja i stvranje ekološki poželjnih ponašanja očuvanja zdrave životne sredine i postizanje višeg stepena kulture življenja.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.