Dvojica u pritvoru zbog pogibije putara u Preševu

Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2011, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica u pritvoru zbog pogibije putara u Preševu

VRANJE - Još nema kompletnih informacija o uzrocima nesreće u Preševu, u kojoj su, pre dva dana, dve osobe izgubile živote, a dve su zbog toga pritvorene.

U Policijskoj upravi u Vranju novinarima je potvrđeno da su istražnom sudiji privedene dve osobe koje su zaposlene u Bazi Preduzeća za puteve iz Užca, koja se nalazi kod sela Strezovce, u opštini Preševo. Ovu informaciju potvrdio je i portparol Osnovnog suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Vranju Srboljub Milosavljević, rekavši da su "posle nesreće u Preševu, dva lica zadržana u pritoru".

Milosavljević je naveo da je reč o Slobodanu Božoviću, upravniku Baze Preduzeća za puteve, i Željku Đukiću, vožaču viljuškara iz istog preduzeća.

U četvrtak ujutru u Bazi Preduzeća za puteve iz Užica u selu Strežovce kod Preševa, nastradali su Zoran Đorđević (55) iz sela Mamince kod Preševa i Miroslav Katić (24) iz Užica, a lakše povrede su zadobili Dejan Stajić (28) iz sela Mamince i Željko Đukić (43) iz Kraljeva.

Uzroke ove nesreće utvrdiće Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Marija Janićijević

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.