Dr Ljiljana Antić vd direktora Zdravstvenog centra

Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Ljiljana Antić vd direktora Zdravstvenog centra

VRANJE

Novi vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra Vranje je specijalista interne medicine, dr Ljiljana Antić koja je do sada obavljala dužnost upravnice Opšte bolnice.

Dr Antić je rešenjem Ministarstva zdravlja od petka zvanično na ovoj funkciji, što nam je i potvrdila u telefonskom razgovoru.

Ona je kao upravnica Bolnice bila jedan od najbližih saradnika dosadašnjeg direktora dr Dragana Veličkovića, koji je nedavno podneo ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na fukciju prvog čoveka Zdravstvenog centra.

Dr Antić je prva žena u istoriji postojanja Zdravstvenog centra koja će upravljati ovom ustanovom kojoj gravitiraju pacijenti Pčinjskog i Kosovsko – pomoravskog okruga.

Ona je za JUGpress izjavila da će se, u ponedeljak, saopštenjem obratiti javnosti. Tada će biti i zvanično saopštena imena članova novog menadžmenta Zdravstvenog centra u Vranju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.