Baletska predstava i Plesni teatar ,,Gospođe“ u Vranju

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baletska predstava i Plesni teatar ,,Gospođe“ u Vranju

VRANJE – U organizaciji Instituta za umetničku igru iz Beograda i grada Vranja, a u okviru „Vranjskog kulturnog leta“, u subotu 11.jula u 20 sati u sali Doma vojske biće izvedena baletska predstava. Posetioci će biti u prilici da vide delove iz repertoara najpoznatijih klasičnih baleta i savremenih produkcija u koreografiji Maciej Kuzminski i Isidore Stanišić.

Nastupiće polaznici međunarodnog seminara za umetničku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << igru koji se održava u Vranju, a ulaz je besplatan.

U nedelju 12.jula u sali Doma vojske vranjskoj publici od 20 sati će se predstaviti i plesni teatar ,,Gospođe“. Nastao je 2013.godine na inicijativu idejnog tvorca i osnivača magistra Aleksandra Ilića, koji potpisuje i koreografiju. Ovaj projekat podržali su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Sekretarijat za kulturu grada Beograda, Kavim – Jedinstvo i Fakultet za inženjerski menadžment Vranje.

(Kraj)iva

Izvor: Grad Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sombor: 80000 razloga za trijumf u basketu

Izvor: 025info.rs, 07.Jul.2015, 12:42

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora uz podršku grada Sombora i Sportskog centra "Soko", startuje "Prvenstvo grada Sombora u basketu - Sombor 2015". Turnir počinje 20. jula u Sokolskom domu na adresi Venac Petra Bojovića 11. Prijave se mogu izvršiti do 20. jula u 12 sati u Sportskom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.