Izvor: JUGpress.com, 24.Jul.2021, 23:01

Ana Brnabić u nedelju u Vranju i Vranjskoj Banji

VRANJE-VRANJSKA BANJA

U okviru dvodnevne  posete Pčinjskom okrugu predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boraviće, u nedelju, 25. jula, u Vranjskoj Banji i Vranju.

Najpre će posetiti Vranjsku Banju gde će, u  11 časova i 30 minuta, prisustvovati pripremnim radovima za izgradnju hotela u tom mestu.

Za 14 časova i 40 minuta, predviđeno je da premijerka zajedno sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, obiđe Fabriku za prečišćavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << otpadnih voda u selu Ćukovac.

U planu je i potpisivanje ugovora između Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Vranja i Opštine Vranjska Banja. Ovom događaju će prisustvovati i predsednica Vlade.

Premijerka će, kako je najavljeno, u 15 časova posetiti Zdravstveni centar Vranje i obići započete radove na drugoj fazi rekonstrukcije Opšte bolnice.

Brnabić je danas posetila opštine Bosilegrad i Vladičin Han.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Brnabić: Ima još da se radi, ali bolje se živi u Pčinjskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 13:54

Premijerka Ana Brnabić posetom Vranju završila je dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu uz ocenu da je dosta toga urađeno, da ima još da se radi, ali da je zadovoljna jer su životni uslovi građana znatno poboljšani...Brnabić je obišla postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u selu Ćukovac,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.