Akcija Zavrni rukave i na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 19.Mar.2024, 10:38

Akcija "Zavrni rukave" i na jugu Srbije

U nacionalnoj kampanji čišćenja “Zavrni rukave” koja se održava u nedelju, 24. marta, na više mesta po Srbiji, čistiće se i na 20 lokacija na jugu zemlje. Zainteresovani građani će u svim mestima čistiti u isto vreme - od 12 do 14 sati.
Na nekoliko lokacija u Nišu i okolini, Vranju, Prokuplju, Vlasotincu, Žitorađi, Bujanovcu, a najviše u Blacu, 24. marta, volonteri će ćistiti i tako učestvovati u velikoj nacionalnoj akciji “Eko straže”.
Cilj akcije je da se što više organizacija, grupa građana i individualaca okupi da za jedan dan, na više mesta po celoj Srbiji, čiste u isto vreme.
“Zavrni rukave”...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.