Umesto iritantnog ALARMA, ovaj volvo svira MEGA HIT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto iritantnog ALARMA, ovaj "volvo" svira MEGA HIT! (VIDEO)

Jaka fora!

Ako ne poštujete procedure za sigurno upravljanje automobilom, neki od sistema će vas upozoriti. Ponekad jako iritantnim zvukom. Vlasnik ovog Volva je rešio problem.

Volvo 240 je jedan od automobila koji su obezbedili Volvu epitet putničkog tenka, ali je to i jedan od automobila koji je već 1970-ih imao brojne sigurnosne elemente. Upozorenje za pojas zujalo je i svetlelo još od prvog modela, a nešto kasnije je stiglo i upozorenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorena vrata.

Naravno, ta upozorenja najčešće itekako iritiraju, posebno ako niste skloni da igrate po pravilima. Jedna opcija je da prekinete električne veze, a druga puno prijatnija, da zamenite iritantni zvuk omiljenom melodijom. U videu pogledajte kako se jedan vlasnik opredelio za hit "Africa" koji izvodi grupa Toto.
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.