24.02.2016 ::: Volvo V40 facelift (2016) - prve fotografije i video

Izvor: AutoMagazin, 24.Feb.2016, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24.02.2016 ::: Volvo V40 facelift (2016) - prve fotografije i video

Volvo V40 je modernizovan. Glavna novina je unapređen dizajn, u okviru kojeg je švedski hatchback dobio dizajnerske elemente najnovijeg dizajnerskog pravca Volvoa...

Najveće promene uočavamo na prednjem delu automobila, a posebne promene pretrpeo je i enterijer. V40 je dobio nova svetla, koja su u skladu sa najnovijim trendovima ove marke, dobila LED dnevna svetla integrisana u glavne svetlosne grupe u obliku slova T. >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin <<

reklama

Izmenjena je i prednja maska, a u ponudi su i nove boje karoserije Amazon Blue i Denim Blue Metallic. Kao što je očekivano, promenjen je i dizajn felni. Proširena je i ponuda obloga enterijera.

Što se motorizacije tiče, V40 je dobio jednu promenu koja se odnosi na dizel verziju D2 sa manuelnim menjačem, koji emituje samo 89 grama CO2 po pređenom kilometru.

VIDEO:



Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.