Volkswagen povećao prodaju za 5,8 odsto

Izvor: AutoBlog, 22.Jul.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen povećao prodaju za 5,8 odsto

Izvor : Tanjug Uprkos vrtoglavom rastu cene goriva, najveći evropski proizvođač automobila Volkswagen je saopštio da je povećao prodaju u svetu za 5,8 odsto u prvom polugodištu, u odnosu na isti lanjski period, zahvaljujući skoku potražnje u zemljama sa visokom stopom privrednog rasta. VW je isporučio 3,27 miliona vozila za šest meseci ove godine, što je najbolji rezultat do sada, ali je upozorio da je svetsko tržište automobila suočeno sa izuzetno teškim uslovima poslovanja. Povećanje prodaje u prvom polugodištu ostvareno je zahvaljujući rastu......

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pad prodaje Toyote u Evropi

Izvor: Economy.rs, 22.Jul.2008

Toyota Motor Europe saopstila je da je u prvih sest meseci ove godine prodala 617.356 vozila Toyota i Lexus, sto predstavlja pad od 7 odsto u odnosu na isti period prosle godine.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.