VW limuzina budućnosti prvi put na putu (VIDEO)

Izvor: B92, 22.Apr.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW limuzina budućnosti prvi put na putu (VIDEO)

Volkswagen će na predstojećem Auto salonu u Pekingu predstaviti uglavnom vozila limitirana za kinesko tržište, ali će svetu biti predstavljeni i novi Touareg kao i I.D. Vizzion Concept.

Vizzion predstavlja Volkswagenovu viziju električnih vozila budućnosti sa petim novoom autonomne vožnje koji predstavlja apsolutnu samostalnost vozila.

Ova limuzina budućnosti ne poseduje upravljački sistem, pedali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niti standardnu kontrolnu tablu.

Iako potpuno autonomni sistem vožnje neće biti skoro dostupan kupcima, ostala tehnologija će se naći u finalnom proizvodu koji bi trebalo da se na tržištu nađe u naredne dve do tri godine.

Vizzion Concept ima dva elektromotora koja isporučuju 150 KS, ubrzava 0-100 km/h za 6,3 sekunde uz maksimalnu brzinu od 180 km/h.

VW najavljuje da će maksimalni domet Vizziona sa jednim punjenjem biti 665 kilometara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VW limuzina budućnosti prvi put na putu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2018, 08:48

Volkswagen će na predstojećem Auto salonu u Pekingu predstaviti uglavnom vozila limitirana za kinesko tržište, ali će svijetu biti predstavljeni i novi Touareg kao i I.D. Vizzion Concept...Vizzion predstavlja Volkswagenovu viziju električnih vozila budućnosti sa petim novoom autonomne vožnje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.