VW – duhovita kampanja za auto budućnosti

Izvor: Domino Magazin, 13.Jun.2011, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW – duhovita kampanja za auto budućnosti

Nemački proizvođač Volkswagen pozvao je krajem maja obične ljude da predaju svoje ideje za auto budućnosti

Konkurs “People's car project” (projekat auto za ljude) počeo je krajem maja ali bio je ograničen samo za kineske internet entuzijaste, pošto je ovo kako predstavnici “VW” kažu najveće i najunosnije tržište.

Namera jednog od najpoznatijih nemačkih brendova, čije ime u prevodu znači "narodni auto",  bila je da obični ljudi predaju svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ideje za automobile budućnosti.

Neke od ovih demokratskih ideja dizajneri kompanije “VW” pretvorili su 3D renderovanjem u duhovite, ali svakako maštovite postere na kojima se vidi auto u obliku žele bombonice, bubamare ili fugu ribe.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.