Najavljen Volkswagen CC Dynamic Black specijalni model

Izvor: Moto.rs, 05.Jun.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Volkswagen CC Dynamic Black specijalni model

Volkswagen je predstavio ograničeno izdanje CC Dynamic Black specijalnog modela.

Ovaj model može da se pohvali eksterijerom crne boje sa bi-ksenonskim svetlima i setom 18“ aluminijumskih točkova u Talladega stilu. Vozilo karakteriše i R-Line paket dodatne opreme koji podrazumeva sportski prednji branik i nova svetla za maglu. Izmene unutrašnjosti su ograničene i podrazumevaju sedišta presvučena kožom, Art Grey šavove kontrastne boje kao i zabavno-informativni >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sistem sa GPS navigacijom. U ponudi će biti tri motora: 1.4L TSI koji razvija 150ks izlazne snage i dva 2.0L TDI motora koji razvijaju 150 i 184ks izlazne snage. Volkswagen CC Dynamic Black trenutno je dostupan na tržištu na teritoriji Nemačke po ceni od 38.200 evra.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Hyundai Santa Fe facelift predstavljen u Južnoj Koreji

Izvor: Moto.rs, 05.Jun.2015

Hyundai je predstavio blago revidirani 2016 Santa Fe model koji je poznat pod nazivom Prime u Južnoj Koreji. U smislu dizajna, ovaj model je dobio prerađene branike, nova glavna svetla i redizajniranu rešetku motora...Vozilo je takođe dobilo novi dizajn točkova, nova zadnja svetla i tri dodatne...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.