Kompanija Volkswagen predstavlja četiri Beetle koncepta

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Volkswagen predstavlja četiri Beetle koncepta

Volkswagen će u toku održavanja sajma automobila u Njujorku predstaviti četiri Beetle koncepta.

Prvi u nizu, Beetle Convertible Denim odlikuje plava metalik boja eksterijera sa komponentama sive boje. Model ima sportska sedišta, mat aluminijumske komponente kao i set 18“ aluminijumskih točkova. Beetle Pink Color Edition je iznenađenje u svakom smislu – buba sa pink metalik bojom, a ovaj koncept odlikuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i R-Line branici i titanijum crni/pink metalik eksterijer.

Beetle Convertible Wave karakteriše Habanero Orange Metallic eksterijer sa hromiranim komponentama i set 19“ Tornado točkova, kao i ukrasne komponente izrađene od drveta. Poslednji u nizu je R-Line koncept koji nudi Oryx White Pearl eksterijer sa sjajno crnim komponentama.

Odlikuju ga i sportski branici, zadnji difuzor i set 20“ Monterey aluminijumskih točkova. Vozila su još uvek tehnički koncepti ali Volkswagen tvrdi da će većina predstavljenih koncepata postati proizvodni modeli.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.