Kompanija Volkswagen odbacila naslednika modela Eos

Izvor: Moto.rs, 16.Jan.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Volkswagen odbacila naslednika modela Eos

Volkswagen je odbacio mogućnost da predstavi naslednika modela Eos kupe kabriolet. Eos je predstavljen 2006. godine i u vreme kada se pojavio prodaja verzije sa tvrdim krovom je bila veoma dobra, ali to nije dugo trajalo.

Tokom godina, prodaja ovog modela je sve više padala pa je poslednjih godina prodaja bila više nego mizerna. Zbog svega toga kompanija je još prošle godine najavila planove prema kojima će ugasiti ovaj model nakon što se u SAD pojavi 2015 Final Edition >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << verzija. Tehnički direktor kompanije Heinz Jakon Neusser je rekao da nema planova da se Eos model zameni novom verzijom i da je gašenje ovog modela delimično izazvano kritikama da VW ima suviše vozila u svojoj liniji.

foto © Volkswagen
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Volkswagen blizu odluke vezane za proizvodnju Golf R400 modela

Izvor: Moto.rs, 16.Jan.2015

Volkswagen je saopštio da je blizu davanja zelenog svetla proizvodnoj verziji Golf R400 koncept modela. Pre gotovo godinu dana VW je impresionirao mnoge sa svojim Golf VIII R baziranim R400 konceptom na Auto China događaju u Pekingu a sada se govori o potencijalnoj sirijskoj proizvodnji ovog modela...Tehnički...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.