Iz Golfa dizelaša u električni automobil

Izvor: AutoBlog, 14.Dec.2023, 08:00

Iz Golfa dizelaša u električni automobil

Firma u Nemačkoj nudi konverzije za samo osam sati Da li postoji potreba za konverzijama u električne automobile? Da li želite da pretvorite svoj dizelaš u auto na baterije? I ta opcija postoji, ali na nekim tradicionalnim tržištima poput našeg mnogi vozači i vlasnici vozila samo će odmahnuti rukom na ovu ideju i pitati – zašto? Dakle, nemački startap iz Dahaua bavi se konverzijama. Firma e-Revolt nije prva koja vidi interes u tom poslu, ali je poznata po tome što kompletan proces traje samo osam sati. Konverzije je moguće sprovesti na čak 42 modela automobila, uključujući Volkswagen Golf VII (na slikama), Seat Leon, Audi A3… – piše Euronews. Zamena pogona i ugradnja baterija košta od 12.000 do 15.000 evra. Jeftino...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Iz Golfa dizelaša u električni automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2023

​Da li postoji potreba za konverzijama u električne automobile? Da li želite da pretvorite svoj dizelaš u auto na baterije? I ta opcija postoji, ali na nekim tradicionalnim tržištima poput našeg mnogi vozači i vlasnici vozila samo će odmahnuti rukom na ovu ideju i pitati - zašto?

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.