Zvezdin test za Nikoziju protiv Čukaričkog na Brdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2020, 09:07

Zvezdin test za Nikoziju protiv Čukaričkog na Brdu

Posle dve nedelje pauze nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, a Zvezda sa maksimalnih 18 bodova stiže na Banovo brdo sa željom da upiše nove bodove i napravi najbolju uvertiru pred izuzetno važan meč protiv Omonije u Nikoziju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trener Dejan Stanković vraća se na stadion gde je debitovao na klupi crveno-belih, a ovaj put ima i problema sa sastavom tima jer je povređen Aleksandar Katai.

"Imali smo vremena za odmor, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo radili i spremali se za novi ciklus koji nas očekuje. Dosta utakmica kao i u prethodnom periodu, i to veoma važnih koje mogu da odrede put sezone. Znamo šta nas očekuje, kao i protiv Omonije. Ekipa je spremna za sve izazove", rekao je Stanković.

"Čukarički već godinama ima svoj stil i prepoznatljivost. Teško je igrati protiv njih, ali smatram da su napredovali u odnosu na prošlu godinu, uprkos tome što su dosta izgubili odlaskom Tedića. Pokazali su kvalitet na početku prvenstva, kako kod kuće, tako i u gostima. Žele da se nadigravaju i zato očekujem dobru utakmicu. Poštujemo ih, ali verujem u moje igrače", rekao je Stanković, kom je prva utakmica na klupi Crvene zvezde bila je baš protiv Čukaričkog.

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović, rekao je da meč ima posebnu čar i da će njegov tim dati maksimum.

Veselinović je pred duel sa ekipom Dejan Stankovića istakao da je na treninzima igrački kadar bio desetkovan, ali je napomenuo i da Čukaricki ima ciljeve od kojih neće odstupati.

"Profesionalci smo, utakmica isto vredi tri boda, ali ne mogu da kažem da je to meč kao i svaki drugi. Čar utakmice sa Crvenom zvezdom je posebna, probaćemo da učinimo sve što je u našoj moći, da za taj jedan dan pripremimo meč i da budemo adekvatan protivnik, da opravdamo sve ono što smo u dosadašnjem toku šampionata uradili. Ipak smo mi uz Zvezdu i Vojvodinu jedina neporažena ekipa. Na kraju krajeva, bilo šta da se desi na utakmici, biću zadovoljan ako posle nje možemo da se pogledamo u ogledalo i da kažemo da smo dali maksimum. Videćemo hoće li to biti dovoljno da se radujemo", rekao je Veselinović.

Meč između fudbalera Čukaričkog i Zvezde igra se danas od 19 sati na Banovom brdu.

Raspored 7. kola Superlige: Petak: Čukarički - Crvena zvezda (19 sati). Subota: Spartak - Novi Pazar, TSC - Radnički, Voždovac - Metalac, Radnik - Inđija (17 sati), Partizan - Rad (20 sati). Nedelja: Proleter - Mačva, Mladost - Bačka, Napredak - Zlatibor, Javor - Vojvodina (18 sati).

Tabela: Crvena zvezda 18 bodova, Spartak 15, Čukarički 14, Vojvodina 14, Partizan 12, Radnički Niš 12, Mladost 12, Javor 9, TSC 8, Metalac 8, Voždovac 7, Inđija 6, Bačka 5, Novi Pazar 5, Radnik 4, Mačva 4, Zlatibor 4, Rad 3, Napredak 3.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezdin test za Nikoziju na Banovom brdu, drugi debi Stanojevića za Partizan

Izvor: RTS, 11.Sep.2020

Posle dve nedelje pauze nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, a u centru pažnje biće dva duela – gostovanje Crvene zvezde Čukaričkom i novi debi Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana protiv Rada. . Zvezda sa maksimalnih 18 bodova stiže na Banovo brdo sa željom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.