Zrenjanin: Uhapšen zbog trgovine drogom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022, 19:56

Zrenjanin: Uhapšen zbog trgovine drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M.J. (1974.) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla u više paketa oko 4,3 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 569 grama bele praškaste supstance nalik na amfetamin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 26 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i 165 grama tableta nalik na ekstazi.

Prethodno je policija, pregledom automobila marke "mercedes" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 81,8 grama amfetamina spakovanog u pet kesica, kao i dva paketića sa manjom količinom marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PAO" DILER U ZRENJANINU U stanu pronađena marihuana, amfetamin, kokain i ekstazi

Izvor: Blic, 11.Avg.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M. J. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Zrenjanin: Uhapšen zbog opojne droge u kolima i stanu

Izvor: Danas, 12.Avg.2022, 09:31

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M. J. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.