Zločin kod Odžaka: Ubio bivšu ženu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločin kod Odžaka: Ubio bivšu ženu

U Karavukovu kod Odžaka jutros je ubijena pedesetjednogodišnja V.M . Za ubistvo je osumnjičen njen bivši suprug B.M. koji je odmah uhapšen.

Violeta je ubijena u svojoj kući u ulici Svetozara Miletića broj 15, jutros oko 6 sati , a usmrtio je bivši suprug Branko sa više hitaca iz pištolja koji je kako smo saznali bio u nelegalnom vlasništvu.

Rodbina i komšije nisu želeli pred kameru, ali su nam rekli da je po svemu sudeći bivši suprug nesrećnu ženu dočekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sakriven u šupi gde je najpre ispali dva hica u stomak.

Ona je ranjena pokušala da pobegne uz kuću, ali je on stigao i sa još nekoliko hitaca usmrtio na kućnom pragu. Bivši supružnici su se rastali pre pola godine i motiv ubistva su verovatno neraščišćeni imovinski odnosi.

Iz braka imaju dvoje odrasle dece i unuke.

Stradala Violeta M. je živela sa majkom, a dan pre ubistva se vratila sa privremenog rada u Nemačkoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.