Zbog ovih prijava novosadskim policajcima dođe da se uhvate za glavu

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovih prijava novosadskim policajcima dođe da se uhvate za glavu

Novosadska policija morala je dva puta sve svoje raspoložive ekipe da digne na noge zbog rešavanja navodnih otmica, za koje se posle ispostavilo da su neslana šala mladih ljudi koji su veoma uverljivo inscenirali otmice. Poslednji događaj desio se pre nekoliko dana, a prvi krajem juna, a oba puta je policija morala potpuno da blokira grad.

Pre nekoliko dana anonimni građanin je javio dežurnom policajcu da se u Ulici Alekse Šantića desila otmica. U automobilu “mercedes” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradskih oznaka nalazila su se trojica mlađih muškarca, od kojih su dvojica s fantomkama na glavama izašla iz vozila i uz opiranje i vrisku uvukli jednog mladića u auto. Sve patrole izašle su na lice mesta i ubrzo uhapsile mladiće te je utvrđeno da je sve organizovana “šala” koja je trebalo da završi na Jutjubu.

U Ulici Pap Pavla krajem juna je prijavljeno da je, uz vrisku i zapomaganje, oteta jedna osoba. Pola sata kasnije, uhapšeno je šestoro Novosađana kojima se kasnije stavilo na teret da su narušili javni red i mir, drskim i bezobzirnim ponašanjem, jer su inscenirali otmicu radi zabave.

Dežurni operateri Komandnog centra svakodnevno dobijaju bizarne pozive sugrađana. Kao što je žalba jedne Novosađanke koja je tvrdila da joj komšija kroz ključaonicu ulazi u stan i krade stvari, ili mlađa supruge koja je prijavila muža zbog neispunjavanja "bračnih obaveza".

Sa kakvim teorijama zavere ih zovi roditelji i penzioneri

pročitajte na sajtu "24 sata"

.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažne otmice apel za društvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2015

U kratkom vremenskom periodu novosadska policija susrela se sa dva slučaja lažiranih otmica. Naime, dve grupe mladih Novosađana odlučile su da isključivo radi zabave insceniraju i snime otmice svojih prijatelja, a kasnije taj snimak postave na Youtube. Brzom reakcijom policije ustanovljeno je da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.