Završna žurka na Exitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završna žurka na Exitu

Kapije Exit festivala i večeras su otvorene u 19 sati, a na Petrovaradinskoj tvrđavi sve je spremno za spektakularnu žurku kojom će biti završen ovogodišnji Exit.

Impozantnu listu učesnika poslednjeg festivalskog dana čine vrhunske svetske zvezde poput Roisin Murphy, Rag''n''Bon Man, Hardwell ili Nine Kraviz koji će nastupiti na dve najveće bine - Mejn stejdžu i Dens areni, te domaće ili skoro domaće snage "Škrtice", Masimo Savić, "Mortal Kombat" i "Orthodox Celts" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje garantuju vrhunski provod na Fjužn stejdžu.

Program na najvećoj festivalskoj bini otvorili su beogradski "Stray dogg" i "Del Arno Bend", a za 22.30 zakazan je početak koncerta Roisin Murphy pevačice koja je još 2003. godine sa grupom "Moloko" nastupila na Petrovaradinskoj tvrđavi ostvarivši jedan od najboljih nastupa u istoriji Exita.

Jedna od dve zvezde večerašnjeg programa je Rag''n''Bon Man, britanski bluz i hip-hop muzičar koga zbog visine mnogi zovu i "nežni dzin". Njegov nastup počinje pola sata posle ponoći, da bi dva sata kasnije počeo nastup druge zvezde večeri, kada će i krenuti završna žurka Exita u režiji jednog od tri najbolja DJ-a na svetu - Hardwella.

Na Addiko Fusion stage-u u 23:15 nastupaju "Škrtice", pola sata posle ponoći Masimo Savić, a zvaničan kraj četvorodnevne žurke na toj uvek popularnoj festivalskoj bini svojim nastupom označiće legendarni "Orthodox Celts" čiji koncert počinje u 4:30 sati.

Imajući u vidu kakav program je pripremljen za poslednji dan Exita ne bi bilo nikakvo čudo da se ostvare predviđanja organizatora da će ovo biti najposećeniji poslednji dan Exita ikada, a reka ljudi koja se sliva prema kapijama Petrovaradinske tvrđave ukazuje da će upravo tako i biti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.