Završena adaptacija ambulante u Jarkovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 13:58

Završena adaptacija ambulante u Jarkovcima

Neadekvatni uslovi koje je do sada imala ambulanta u Jarkovcima zamenjeni su novim, adaptiranim prostorom, koji je prilagođen potrebama zdravstvene zaštite. Meštani su zadovoljni što će u jarkovačkoj ambulanti imati bolje uslove.

Savet Mesne zajednice Jarkovci, zajedno sa rukovodstvom Doma zdravlja, i inđijske opštine, radio je na adaptaciji ambulante.

Lekari i medicinski tehničari kažu da će sada biti u mogućnosti da pruže kvalitetniju zdravstvenu zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meštanima Jarkovaca.

U ovaj objekat uloženo je oko 800 hiljada dinara, a Dom zdravlja Inđija, iako u nezavidnoj finansijskoj situaciji, uz pomoć lokalne samouprave, uspeva da ulaže u ambulante:.

Rekonstrukcija svih seoskih ambulanti prioritet je inđijske opštine, jer je zdravlje stanovnika na prvom mestu, rekao je predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak.

Predstavnici lokalne samouprave i inđijskog Doma zdravlja sutra će obići i renoviranu ambulantu u Novom Slankamenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.