Zaplenjeno 20 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 20 kilograma marihuane

Kriminalistička policija PU za grad Beograd je, u saradnji sa pripadnicima Uprave granične policije MUP i Upravom carina Srbije, pronašla i oduzela 23 paketa opojne droge marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Droga je bila upakovana u "pe-ve-ce" foliju i sakrivena u vratima "citroena C3", kojim je upravljao Đ. I. (1984), dok se na mestu suvozača nalazila P. S. (1993), državljanka Crne Gore.

Naknadnim pregledom automobila pronađeno još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 23 paketa opojne droge marihuane u rezervoaru.

U ovoj akciji ukupno je zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane.

Osumnjičenima Đ. I. i P. S. određena je mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom javnom tužiocu u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beogradska policija zaplenila više od 20 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 13.Okt.2014

Beogradska policija u saradnji sa pripadnicima Uprave granične policije i Upravom carina našla je i oduzela više od 20 kilograma marihuane, saopštio je danas MUP Srbije...Droga je bila upakovana u foliju i sakrivena u vratima "citroena C3", kojim je upravljao Đ.I. (30), dok se na mestu suvozača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.