Zaplena 30 kg marihuane na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena 30 kg marihuane na Batrovcima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili su više od 30 kilograma marihuane u automobilu francuskih registarskih oznaka.

Policija je u "renou" kojim je upravljao osumnjičeni B.N. (1952), u fabričkim šupljinama automobila, pronašla 52 paketa sa materijom za koju se sumnja da je marihuana težine više od 30 kilograma.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima zaplenjeno više od 30 kg marihuane FOTO

Izvor: B92, 21.Jun.2017

Beograd -- Na graničnom prelazi Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenjeno je više od 30 kilograma marihuane u automobilu francuskih registarskih oznaka...Policija je u "renou" kojim je upravljao osumnjičeni B.N. (1952), u fabričkim šupljinama automobila, pronašla 52 paketa sa materijom za koju...

Nastavak na B92...

U automobilu iz Francuske krio 30 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 21.Jun.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili su više od 30 kilograma marihuane u automobilu francuskih registarskih oznaka...Policija je u "renou" kojim je upravljao osumnjičeni B. N. (1952), u fabričkim šupljinama automobila, pronašla...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.