Zanimljivosti Poljoprivrednog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanimljivosti Poljoprivrednog sajma

Master centar Novosaadskog sajma, tradicionalno privlači isključivo poslovne ljude. U ove hale zalutaju još i oni koji su svratili po besplatnu kobasicu, Ili možda masažu u hladu.

Najveće gužve ipak su na otvorenom delu sajma. Ove godine pored teške mašinerije možete pazariti npr dozvolu za alkohosanje ili anđeoski glas, po povoljnim cenama.

Sajamski popust možete dobiti na većinu izloženih mašina i proizvoda, ali ne i na pečenje i pivo. Za kilogram jagnjetine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba izdvojiti oko 1700 dinara, za pivo 300.

Glavna zvezda ovogodišnjeg sajma je Kokan. Ima pet godina i 1980 kilograma. Kažu da voli društvo i muziku.

A da stočarski deo Poljoprivrednog sajma nije rezervisan samo za muškarce, dokazala je mlada Livija iz Srbobrana, koja se kao jedina žena dobro snašla u vožnji traktora sa prikolicom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.